Black Angus Beef

Noord-Amerikaans Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak. Dit hangt samen met de "marmering" van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen. Vet heeft de eigenschap dat het smaak vasthoudt, wat het zo lekker maakt.

Angus-runderen staan bekend om hun gemoedelijke karakter en hun vermogen te kunnen opgroeien op schrale gronden. Het ras staat dicht bij de natuur en gedijt het best in natuurgebieden waar een grote variëteit aan kruiden- en grassoorten te vinden is. Omdat de dieren weinig voeding nodig hebben, worden ze ook snel te vet wanneer ze zouden worden "vetgemest". Ze kunnen dus maar beter rustig opgroeien.
De Noord Amerikaanse Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Het vlees voldoet aan de diervriendelijke ‘Human Farm Animal Care’ normen en wordt gefokt in overeenstemming met het ‘Non-Hormone Treated Cattle’ programma.